Mangopuree !

Mangopuree !

Recipe in english !

  • 1 mango
  • 1 lime

Lime kan byttes ut med ca 2 ss apelsinsaft, 2 ss sitronsaft eller 2 ss vann+1 ts sukker. Eller annen vedske som passer i smak til kaken, paien eller ostekaken du skal bruke det i. 4 dråper sitrus bør alltid benyttes uansett for å fremheve mangosmaken og bevare fargen.

Del og skrell en moden mango. Den er litt myk å klemme på, er den hard så la den ligge et par dager til til modning. Ha mangokjøttet og presset saft av en lime i en kjele og varm opp på middels varme, la det småkoke til kjøtter er mørt, ca 10 minutter. Rør i det ofte.

Ha det i foodprossesoren og kjør det til puree. Deretter siles det for å fjerne mangotråder og klumper. Settes kaldt og tildekket. Puree kan oppevares i kjøleskap i 4 – 5 dager, eller du kan lage en større porsjon og fryse ned i mindre brukerposjoner. Hva kan den brukes til !!

Mango – lime cup cakes !

Mango – lime smørkrem !

Sweets 2 share

By | 2010-12-04T17:21:02+00:00 desember 4th, 2010|Hjemmelaget fra naturen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.