Bildegalleri Dekorerte Kaker – Vår 2011

//Bildegalleri Dekorerte Kaker – Vår 2011

Bildegalleri Dekorerte Kaker – Vår 2011

Kake nr 1 !

Etter et års tid med økende lyst og noe innkjøp av dekorering verktøy, farger, kjevler og div var tiden endelig kommet tfor at jeg skulle trekke min første marsipankake.
Hadde «redde meg» fått bestemme hadde det nok drøyd en lang tid til, men heldigvis har jeg en «pusher-meg også. Og den dyttet meg pent og bestemt inn i min førte kake. Det var jaggu på tide 🙂

Jeg lovet ingen kaken og lagde den i all stillhet. Og da den var ferdig og ble ganske representabel, fikk den være med i mitt barnebarns 2 års dag, samme helg !

Kake nr 2 !


I mars var det på`n igjen, nå med større iver og mindre frykt. Min mor fylte 79 år og fikk denne til sitt selskap. Jeg var fornøyd med resultatet og mor ble både rørt og stolt.

Kake nr 3 !


Kom mai du skjønne ! Jeg har 3 vakre barnebarn og i mai fylte foreløbige minste mann 1 år. Det er en ganashe trekt sjokoladekake som jeg laget litt marsipan pynt til. Elefanten var litt vrien å få til, og jeg endte opp med en hord elefanter i søpla før jeg fikk den til. Å sette bokstaver er ikke så lett og jeg tok det nok ikke seriøst nok og trodde det bare var å skrive i vei.. Resultatet bærer litt preget av det. Men alt i alt ble det en søt kake både inni og uten på!

Kake nr 4 !


Nå begynner det å bli gøy og planen om hvordan en kake skal se ut, vokser fram i hodet over litt tid. Og jeg bruker laaaang tid på hvert element ettersom jeg har ingen erfaring og hver ny ting må tenkes fram og prøves ut. Et flagg som henger litt ned og som vaier i vinden var et godt stykke hodebry for å få de rette proposjoner. Hvitveis og mainøkler og perleraden var morsomme å lage og var mindre tidkrevende.
Denne kaken blir jeg blid av å se bilder av, det betyr nok at jeg er fornøyd med resultatet.

Roser !Roser har jeg brukt litt tid på de siste ukene. Det er gøy å sitte å pusle med en marsipanklump, i all verdens farger, og prøve seg fram.
Roser finnes i hopetall i naturen så ingen form er mer riktig enn andre.  Jeg har en forkjærlighet for de litt «stramme» rosene, og blir så lykkelig når min mann kommer hjem med en bukett i rødt. Så jeg prøver å herme de jeg liker best 🙂


By | 2011-05-28T01:53:21+00:00 mai 28th, 2011|Dekorerte kaker|6 Comments

About the Author:

6 Comments

 1. Eva K. mai 28, 2011 at 9:50 am - Reply

  Veldig fine roser! Kan du ikke lære bort hvordan du gjør det? 🙂

  • Sweets 2 Share mai 28, 2011 at 2:11 pm - Reply

   Takk Eva ! Flere har spurt og jeg skal finne en måte å vise det. Om det blir et kurs eller hvordan, har jeg ikke bestemt ennå.

 2. Miriam juni 2, 2011 at 7:38 am - Reply

  Så fine kaker du har lagd.
  17 mai kaka var nydelig og de rosene du har laget*dåne*
  Takk for oppskriftene du deler.
  Ha en fin dag videre

  • Sweets 2 Share juni 2, 2011 at 8:03 am - Reply

   Tusen takk, Miriam ! Jeg har akurat begynt å dekorere og det er kjempegøy å sitte å lage dekorasjonene til kakene.

 3. Izabela lewicka august 6, 2014 at 10:35 pm - Reply

  Nydelige roser. Er vel ikke så du lager på bestilling?

  • Sweets 2 Share august 6, 2014 at 10:48 pm - Reply

   Hei Izabella og tusen takk for så hyggelig kommentar 🙂
   disse er noe av det første jeg laget, så jeg håper du kikker litt på de kakene jeg lager nå også, som er postet i senere innlegg..
   Jeg lager kaker for de som måtte ønske det, men jeg lager og selger desverre ikke roser og pynt separat.
   Men ring meg gjerne 🙂 40 84 09 30

Leave A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.