Marshmallow Fluff Frosting !

/, Kremer og Fyll/Marshmallow Fluff Frosting !

Marshmallow Fluff Frosting !


Jeg har fått noen forespørsler om Engle-kremen jeg laget for noen uker siden. Ettersom det ikke et lett å få kjøpt corn syrup her i norge, har jeg nå laget en erstatter som inneholder vanlig blank/hvit sirup. Valget av sirup er gjort på grunn av at jeg ville ha kremen kridd hvit, men annen sirup kan også brukes men den vil farge kremen litt over mot Latte beige.

Fluff

  • 0.75 dl vann
  • 12 gr gelantinpulver.

Blandes og settes til side i 10 minutter.
I en kjele blandes :

  • 0.75 dl vann
  • 150 gr lys/hvit sirup
  • 250 gr sukker

Kok opp og la det koke i ca 5 min. ( eller til temperaturen er 115 grader)

Bland så alt i mixeren/kjøkkenmaskinen og start pent og øk til full fart på i ca 10 minutter eller til du har en fluffig krem som ikke synker sammen når den står i bollen. Når du legger hendene rundt bollens utside skal den ikke føles varm.

Kremen kan tilsettes smaksdråper eller gel farger. Fargene finner du på Cakas-stativer hos Jernia ! Vanlig flytene konditor farge fra butikken bør ikke tilsettes mer enn et par små dråper, for den ødelegger kremens konsistens.

Oppskrift på Whoopie Pie !

sweets 2 share

By | 2011-03-11T20:37:49+00:00 mars 11th, 2011|Cupcakes og muffins, Kremer og Fyll|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.