En «nøkkel» til bakesuksess – smør !

//En «nøkkel» til bakesuksess – smør !

En «nøkkel» til bakesuksess – smør !

Smør og margarin er to vidt forskjellige matvarer når det kommer til baking. De oppfører seg ikke helt likt og gir forskjellig resultat på kakene. Og de kan ikke sammenlignes i smak.

Det er diskusjon om hva som er «sundest» og spise av de, og det kommer helt an på hva du ser etter. Tilsettingstoffene og stivelse topper i margarinen og fettet i smøret.

Jeg bruker ALLTID smør i mine kaker, så sant jeg ikke har skrevet margarin i oppskriften. I sjokoladekaker, brownies osv bruker jeg smør som er normaltsaltet. I lyse kaker, kremer osv bruker jeg saltfritt smør. Det er ikke så lett å få tak i over alt og de vet å prise det i butikken.Men slumper du over en pakke eller to, så putt det i fryseren så har du 🙂

Så om jeg kan komme med et råd !! ??

Vær litt «kresen» på hvilket smør du bruker i kakene, til de spesielle anledningene og du vil garantert merke en positiv forskjell !

By | 2010-12-08T23:44:30+00:00 desember 8th, 2010|Learn 2 bake|2 Comments

About the Author:

2 Comments

 1. Annette april 2, 2011 at 12:32 pm - Reply

  Hei 🙂 kjempeflott side du har, og mange fristelser! Jeg lurte på hvilket smør du vil anbefale til smørkrem?

  • Sweets 2 Share april 2, 2011 at 5:02 pm - Reply

   Hei Annette og tusen takk !
   Jeg bruker alltid smør og helst uten salt, men det er en smakssak. Jeg bruker aldri margarin i noe jeg lager ettersom det inneholder mer «farlig» fett og tilsetninger enn smør. Håper det hjalp, men prøv deg fram og finn din favoritt. Bordsmørpakker er ikke så veldig egnet.

Leave A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.