En «nøkkel» til bakesuksess – mel !

//En «nøkkel» til bakesuksess – mel !

En «nøkkel» til bakesuksess – mel !

Det er endel forskjellig mel å få kjøpt til finbakst, men for å ikke sende leserne ut på hanlderunder etter for mye spesialvarer, baker jeg med helt vanlig hvetemel, så sant det ikke står noe annet i oppskriften.

Et meltips som alle bør følge er : Ha melet lagret i en lufttett boks eller knyt en pose rundt så det ikke varierer i fohold til luftfuktighet.. og da blir det også veldig lite melsøl på hyllene i skapet.

Sikt alltid melet før det tas i deigen, eller i det minste rør kraftig i det med en visp. Dette er viktig for å dele melet og gi det luft, så ikke dine gjester får en liten ekkel melklump i munnen, og det gir mer spenst, fylde og høyde til kakene.

Det er de små detaljene som gir de store resultater !

By | 2010-12-08T23:45:51+00:00 desember 8th, 2010|Learn 2 bake|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.